Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven en Breda. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Blogs 

Hier vind je alles over ons team, trending topics en kennisdeling.

 

Meet the team Lonneke

Lonneke werkt dik anderhalf jaar bij ForWork als intercedent en planner voor de zorgsector. Maar wie is Lonneke nou precies en wat zijn dingen die we nog niet van haar wisten? Lees het hieronder.

Wat is jouw grootste uitzend blunder?
Echt grote blunders heb ik gelukkig niet gemaakt. Ik heb wel ooit een verkeerd tarief doorgegeven aan de klant. Toen moest ik dat achteraf nog gaan corrigeren. Beetje gênant natuurlijk op het moment zelf, maar achteraf viel het gelukkig allemaal wel mee.
Hoe ben jij op een bedrijfsfeestje?
Ik houd wel van een drankje, maar ik heb een hekel aan katers. Ik denk dat ik gezellig aanwezig ben. Normaal blijf ik liever op de achtergrond en sta ik niet zo graag in het middelpunt. Als ik heb gedronken kom ik wel wat meer op een praatstoel te zitten.
Wat is jouw guilty pleasure?
Haha, die heb ik wel veel hoor! Sashimi bijvoorbeeld. Ik hou van alles wat met eten te maken heeft. Kaas ook, daar kan je me echt voor wakker maken. Ik hou van sushi en Thais maar ook écht van biefstuk met friet. Als ik de rest van mijn leven nog maar eenzelfde gerecht zou mogen eten, dan zouden kaas en sashimi echt wel hoog bovenaan de lijst komen.
Waar kunnen mensen je voor wakker maken?
Naast eten kan je me wakker maken voor vakantie. Als ik geen beperkingen zou hebben, zou ik nu het liefst meteen naar Spanje reizen. Lekker naar de zon! Ik kom daar heel graag. Al zou je me een reisje naar de Noordpool aanbieden, dan zou ik ook gaan.
Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
Sowieso de ochtend! Ik vind het heerlijk om in mijn eentje op te kunnen starten. Niets is lekkerder dan om half negen het lege kantoor binnen te lopen als de rest nog niet aanwezig is. De rest begint vaak wat later dan ik. Zo vroeg in de ochtend ben ik nog  lekker fris en fruitig en klaar voor een nieuwe dag. Een theetje erbij en muziekje op en genieten van de stilte voor de storm.
Wat zijn drie dingen waar je niet zonder kan leven?
Mijn naasten, de mensen om mij heen die ik lief heb. Familie, vrienden en mijn gezin. Ik moet ook wel een doel hebben in het leven, een passie of iets waar ik naartoe leef. Als ik daar zonder zou moeten leven, zou ik dat erg lastig vinden. Ik moet een drive hebben om ‘s ochtends mijn bed uit te gaan. Vrijheid vind ik ook belangrijk. Het zelf kunnen bepalen wanneer ik wat doe en hoe ik het doe. Gaan en staan waar ik wil, op de momenten dat ik het wil. Dingen zelf kunnen bepalen.
Wat is jouw geheime talent?
Geen idee.. Heel lastig dit. Hier ga ik mijn vriendenkring even voor benaderen. Even kijken wat zij zeggen. Nou, zij zouden het ook niet weten. Sommige mensen kunnen echt heel goed zingen of koken. Kijk, ik kan bijvoorbeeld wel koken, maar ik verdien ook weer geen Michelin ster. Een noemenswaardig talent waar je me mee op een talentenjacht kan zetten, die heb ik niet.
Als je magie zou kunnen gebruiken om een dagelijks terugkerende taak voor de rest van je leven niet meer te hoeven doen, wat zou dat dan zijn? 
Als ik iets mag kiezen, dan zou het iets zijn om mijn reistijd te verminderen. Dat vind ik namelijk zo zonde van mijn tijd. Als je al die tijd gaat uitrekenen die je kwijt bent door naar bijvoorbeeld afspraken te reizen. En de reistijd naar een vakantie toe natuurlijk. Hoe fijn zou het zijn als je niet lang in het vliegtuig hoeft te zitten en gewoon binnen no time op de plaats van bestemming bent. Mijn spreuk zou zijn: tempus itinerantur.
Wat is het eerste wat je zou invoeren als je baas van de wereld zou zijn?
Als ik ergens slecht tegen kan, dan is het wel dierenleed. Dat vind ik zielig omdat ze machteloos zijn. De mensheid is echt niet lief voor dieren. Ik zou er dus voor zorgen dat dierproeven niet meer zijn toegestaan en dat hier zware straffen op komen te staan. Als ik het iets breder mag trekken, dan zou ik er ook voor zorgen dat de wereld minder snel vergaat. Ik heb laatst de documentaire A life on our planet gezien van David Attenbourough. We moeten ervoor zorgen dat de bossen niet vergaan en dat de onderwaterwereld intact blijft. Ik vind dat er meer regels moeten komen met betrekking tot visserij. Dit moet beter gereguleerd worden.
Hoe denk je dat je beste vrienden je zouden beschrijven als ze maar 3 woorden mochten gebruiken?
Zorgzaam denk ik. Dit is een lastige.. Ik denk ook gezellig of sociaal. Ik hou er niet van om op de voorgrond te treden, maar ik klets wel graag en ben niet bang om mijn mond open te trekken wanneer ik nieuwe mensen leer kennen. Ook denk ik dat ze me direct zouden noemen, in positieve zin dan. Soms kan het ook wel eens tegen me werken. Dan floep ik er iets uit waarvan ik achteraf dacht: hier had ik misschien even over moeten nadenken.
Wat zou je graag nog willen leren/ bereiken?
Financiële vrijheid! Ik zou hier graag meer vrijheid in hebben, zodat ik meer kan reizen. Om bijvoorbeeld te bepalen dat ik morgen naar de andere kant van de wereld zou kunnen reizen. Ik ben er niet vies van om hard te werken, maar financiële vrijheid is toch wel een ultieme droom. 
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.