Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven en Breda. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Vichaal Badaltjawdharie

Kennismaken met Vichaal

Na het afronden van mijn opleiding ben ik meteen in de sales gerold. Ik krijg altijd veel energie van de gesprekken die ik met klanten heb. Gedurende de verschillende salesfuncties die ik heb gehad heb ik veel geleerd op het gebied van klantbehoeften. Deze kwaliteiten kan ik dan ook mooi passen in mijn rol als intercedent.

Begin 2023 ben ik bij ForWork begonnen als Intercedent. Wat mij zo aantrekt in deze functie is het persoonlijke contact wat centraal staat. Zowel met klanten als met kandidaten. Betrouwbaarheid vind ik erg belangrijk. Ik ben van mening dat dat essentieel is voor een goede samenwerking. Daarnaast ben ik een strever en als ik een doel heb ga ik daar 100% voor. Ik ga altijd tot het uiterste voor onze kandidaten en samenwerkingspartners.

Binnen ForWork ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor de logistieke en office sector in regio Breda. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie of zoek je hulp met het vinden van een geschikte kandidaat? Dan help ik je graag verder en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Vichaal  Badaltjawdharie
Naam: Vichaal Badaltjawdharie
Mobiel: (06) 2851 7818
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.