Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Uitzendbureau Breda

ForWork uitzendbureau Breda


Jouw ideale baan in Breda

Welkom bij ons uitzendbureau in Breda. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte baan die aansluit bij jouw vaardigheden, interesses en ambities in deze bruisende stad en omgeving. Met ons uitgebreide netwerk en persoonlijke aanpak staan wij klaar om je te helpen jouw droombaan in Breda te vinden.

Welke vacatures hebben we bij ForWork Uitzendbureau in Breda?

ForWork Uitzendbureau Breda biedt diverse mogelijkheden in verschillende sectoren:

Logistiek

Wil je aan de slag in de logistiek in Breda? Bij ons vind je interessante vacatures, zoals orderpicker, heftruckchauffeur of magazijnmedewerker. Ook als je nog geen ervaring hebt, hoef je je geen zorgen te maken. We kijken graag mee of we je kunnen helpen met het behalen van de juiste certificaten om de geschikte logistieke functie in Breda te vinden.

Bekijk logistieke vacatures in Breda

Office

Ben je op zoek naar een kantoorbaan in Breda? We hebben regelmatig aantrekkelijke vacatures, zoals klantenservicemedewerker, accountmanager of administratief medewerker.

Bekijk kantoorvacatures in Breda

Zorg

Heb je een zorgdiploma en wil je flexibel werken in Breda? Bij ons zijn er diverse mogelijkheden in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en thuiszorg. Of je nu in loondienst wilt werken of als zelfstandige, via ForWork Uitzendbureau Breda is het allemaal mogelijk.

Bekijk zorgvacatures en opdrachten in Breda

Personeel vinden via ForWork Uitzendbureau Breda

Ben je op zoek naar personeel en heb je hulp nodig van een uitzendbureau in Breda? Bij ons ben je aan het juiste adres. We bemiddelen in de sectoren logistiek, kantoor en zorg. Of je nu vacatures hebt die tijdelijk ingevuld moeten worden of op zoek bent naar vaste medewerkers, onze intercedenten helpen je graag bij het vinden van de juiste kandidaten. Onze kracht ligt in snel schakelen, persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid, zelfs na het plaatsen van de kandidaat.

Neem contact met ons op!

Vestiging in Breda

Ons uitzendbureau bevindt zich  buiten het centrum van het levendige Breda. Je kunt ons vinden op het volgende adres:

Grenssteen 27
815 PP Breda

040 – 84 59 081
info@forwork.nl

Inschrijven bij ons uitzendbureau in Breda

Staat jouw ideale baan er niet tussen, maar ben je wel op zoek naar een functie in de sectoren logistiek, kantoor of zorg? Schrijf je dan in en onze intercedenten in Breda kijken graag met je mee

ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.