Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Uitzendbureau Eindhoven

ForWork uitzendbureau Eindhoven


Jouw ideale baan in Eindhoven

Welkom bij ons uitzendbureau in Eindhoven. Wij helpen je de perfecte baan voor jou te vinden in (de regio van) deze bruisende stad. Bij ForWork begrijpen wij hoe belangrijk het is om een baan te hebben die past bij jouw vaardigheden, interesses en ambities. Met ons uitgebreide netwerk en persoonlijke aanpak kunnen wij jou helpen om jouw droombaan in Eindhoven te vinden. 

Welke vacatures hebben we bij ForWork Uitzendbureau in Eindhoven?

ForWork uitzendbureau Eindhoven helpt jou aan een leuke baan in regio Eindhoven. Wij hebben mogelijkheden in verschillende sectoren:

Logistiek

Wil je aan de slag in de logistiek in Eindhoven? Dan hebben we leuke vacatures als onder andere order picker, heftruckchauffeur of magazijnmedewerker. Nog geen ervaring? Geen zorgen. Wij kijken mee of we je door middel van een certificaat kunnen helpen aan de juiste logistieke baan in Eindhoven. 

Bekijk logistieke vacatures Eindhoven 

Office

Zoek je een office baan in Eindhoven? We hebben regelmatig leuke vacatures als klantenservice medewerker, accountmanager of administratief medewerker. 

Bekijk office vacatures Eindhoven

Zorg

Heb je een diploma in de zorg en wil je flexibel werken in Eindhoven? Wij hebben verschillende mogelijkheden in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg én de thuiszorg. Wil je werken in loondienst of liever als zzp’er? Het is allemaal mogelijk via ForWork uitzendbureau Eindhoven. 

Bekijk zorg vacatures & opdrachten Eindhoven

Personeel vinden via ForWork uitzendbureau Eindhoven

Op zoek naar personeel en hulp nodig van een uitzendbureau in Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bemiddelen in de logistiek-, office- en zorgsector. Heb je vacatures die (tijdelijk) ingevuld moeten worden? Onze intercedenten helpen je graag op weg naar de juiste kandidaten. Onze kracht? Snel schakelen, persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid. Ook na het plaatsen van de kandidaat!

Neem contact op

Vestiging in Eindhoven

Je vindt ons uitzendbureau in Tongelre, net buiten het centrum van het bruisende Eindhoven. Ons adres is:

Hofstraat 181,
5641 TD Eindhoven
040 – 84 59 081
info@forwork.nl

Inschrijven bij ons uitzendbureau Eindhoven

Staat jouw ideale baan er niet tussen, maar ben je wel op zoek in de office, logistiek of zorg? Schrijf je dan in en onze intercedenten in Eindhoven kijken mee naar de mogelijkheden. 

Ik wil inschrijven!
 

ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.