Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Wij zijn ForWork Uitzendbureau

ForWork Uitzendbureau is een ambitieus, regionaal werkend uitzendbureau met vestigingen in Eindhoven, Breda en Nijmegen. We zijn regisseur van (flexibele) arbeid binnen de zorg, logistiek en office.

Onze korte historie
De oorsprong van ForWork Uitzendbureau ligt in de aanname van onze Branchemanager Zorg Luciano Nichela. Hij is binnen ons moederbedrijf ForAmbition Group in maart 2019 gestart met het opzetten van uitzendactiviteiten bij diverse kleine en grote organisaties in de regio. Binnen enkele maanden hadden we al een grote pool van dagelijks werkende uitzendkrachten, waardoor ondernemers Dyon en Joost snel moesten opschakelen. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe onderneming en naam sinds 1 januari 2020 actief vanuit ons kantoor in Eindhoven. Daarbij hebben we een duidelijk doel voor ogen: we willen groeien en ons succes uitbouwen waarbij we onze kracht en focus altijd bovenaan zetten. De lokale, sterke partij zijn en blijven en onze opdrachtgevers en (flex) medewerkers overtuigen met onze kwaliteit en wijze van dienstverlening. Inmiddels zijn wij ons klanten en kandidaten bestand aan het vergroten en zijn we sinds juli 2020 ook actief vanuit Breda en is ons werkgebied gegroeid tot aan Bergen op Zoom. In 2024 openen wij met trots een nieuwe vestiging in Nijmegen! 

Dichtbij en persoonlijk 
Onze kracht ontlenen we aan onze sterke regionale aanwezigheid. Onze Intercedenten begrijpen werkgevers en werkzoekenden. Ze vinden persoonlijk contact met alle betrokken partijen heel belangrijk. Het is onze ambitie om een partner in personeel te zijn, met als doel een langdurige relatie.

ForWork Uitzendbureau is onderdeel van de ForAmbition Group (FAG). Ben je geinteresseerd in ons zusterbedrijf ForAmbition? Neem dan eens een kijkje op www.forambition.nl.

Wil je meer weten over onze kernwaarden? Klik dan hier.

ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.