Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Werken als zzp (in de zorg)

Werken als zzp in de zorg
Wil je als zzp in de zorg aan de slag? Dat kan via ForWork! Met onze zzp opdrachten zorg jij waar, wanneer en hoeveel je wilt. Kortom: de regie blijft altijd in jouw handen.

Voordelen via ForWork

  • Korte lijntjes; Als zzp’er bij ForWork heb je altijd een vast contactpersoon om mee te schakelen.
  • Jij staat centraal; We kijken samen naar jouw wensen en voorkeuren vóór we je voorstellen bij een opdrachtgever.
  • Flexibiliteit; We plannen je alleen in wanneer je beschikbaar bent, zo heb jij altijd de diensten die het best uitkomen.
  • Ontwikkeling; Omdat jij als zzp’er bij ForWork centraal staat willen we dat jij je blijft ontwikkelen, we denken graag mee in bijscholing!

Zzp opdrachten zorg
Wij hebben verschillende zzp opdrachten in de ouderen-, thuis- en gehandicaptenzorg. Zo zit er altijd wel iets tussen wat bij je past. Ben je op zoek naar afwisseling of juist een periode opdracht? Het kan allemaal. Bekijk hier onze zzp opdrachten zorg.

Checklist zzp in de zorg
Ga je starten als zzp in de zorg? Dan komt er veel op je af en zijn er een aantal zaken die je moet regelen. Ben je bijvoorbeeld al ingeschreven bij de KVK, heb je al nagedacht over jouw uurtarief en een VOG aangevraagd? Geen zorgen, wij hebben een handige checklist voor startende zzp’ers in de zorg. Heb je specifieke vragen over bijvoorbeeld welk uurtarief je het beste kan hanteren? Neem dan gerust contact op. Wij geven je graag advies!

Inschrijven
Ben je zzp in de zorg en op zoek naar fijne opdrachten? Schrijf je dan direct in!

ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.