Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven en Breda. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Veelgestelde vragen



Voor je als uitzendkracht aan de slag gaat, heb je vast nog een paar vragen. Hoe zit het bijvoorbeeld met het contract en wanneer wordt je uitbetaald? We begrijpen dat je hier benieuwd naar bent. We hebben de meest gestelde vragen en de daarbij horende antwoorden op een rijtje gezet. 

Wat ga ik verdienen in zorg?
Als je in de zorg gaat werken ga je conform Cao VVT verdienen. Opleiding en ervaring spelen hierin een rol. Per jaar dat je werkzaam bent in de zorg, ga je een trede omhoog en ga je meer verdienen.

Wat ga ik verdienen in de logistiek / office? 
Wat je gaat verdienen in de logistiek/ office is afhankelijk bij welke opdrachtgever je terecht komt. Wat je gaat verdienen is namelijk conform de Cao van de opdrachtgever. Jouw ervaring wordt hierin meegenomen. 

Hoeveel uren krijg ik op contract?
Onze uitzendkrachten beginnen met een flexibel contract. In Fase A waar je als uitzendkracht mee start is dat altijd op basis van nul uren. Het voordeel hiervan is dat je veel flexibiliteit hebt en niet vastzit aan contracturen. Je kan gaan en staan waar je wil. Je kan het dus goed combineren met een andere baan. 

Kan ik ook fulltime aan de slag?
Jazeker! Veel opdrachtgevers in de logistiek geven aan hoeveel uur je kan werken.  Op basis hiervan wordt er een aantal uren afgesproken. Dit is een harde afspraak zodat je deze uren gewoon kan maken. 

Wat voor een contractvorm krijg ik?
Als uitzendkracht begin je met een flexibel contract in Fase A zonder einddatum. Als je 52 gewerkte weken in dienst bent geweest wordt dit omgezet naar een contract in Fase B. Dit is een overeenkomst voor bepaalde tijd. In Fase heeft een duur van 3 jaar. In deze periode van 3 jaar mag je maximaal 6 contracten krijgen aangeboden vanuit het uitzendbureau. Hierna kom je in Fase C terecht. In Fase C krijg je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. 

Ik zoek een vaste baan, kan ik ook via ForWork aan de slag?
Als uitzendkracht kan je na een half jaar worden overgenomen door de opdrachtgever. Veel uitzendkrachten beginnen met werken via ForWork en worden als het vanuit beide kanten bevalt overgenomen door de opdrachtgever. 

Wanneer word ik uitbetaald?
Zelf inspraak hebben in wanneer je wordt uitbetaald. Hoe ideaal is dat? Bij ons kan je zelf kiezen wanneer je jouw salaris uitbetaald wilt hebben. Zo kan je kiezen voor een wekelijkse uitbetaling, een keer in de vier weken of maandelijks. Handig toch?

Krijg ik pensioen?
Als uitzendkracht heb je recht op pensioen vanaf 8 gewerkte weken. Als flexmedewerker ben je aangesloten bij StiPP. Dit is de pensioenregeling voor uitzendkrachten en gedetacheerden. Wil je meer inhoudelijke informatie over de pensioenregeling? Dat vind je hier

Hoe zit het met mijn vakantiedagen?
Vanaf het moment dat je start met werken bouw je vakantiedagen op. Dit is acht procent van de gewerkte uren. Als je op vakantie gaat of een aantal dagen vrij wilt zijn, kan je jouw vakantie bij ons doorgeven en dan voeren wij deze voor je in en krijg je deze uitbetaald. 

Zoek je uitzendwerk in de zorg, office of logistiek? Neem dan eens contact op. Dan gaan we samen op zoek naar jouw droombaan. 

Recente artikelen

Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
Blogs
Rob werkt sinds februari 2023 via ForWork bij KMWE als Warehouse Operator....
2-11-2023
Blogs
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan is het de moeite waard om te kijken...
27-03-2023
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.