Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Uitzendbureau Nijmegen

ForWork uitzendbureau Breda


Jouw ideale baan in Nijmegen

Welkom bij ons uitzendbureau in Nijmegen. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte baan die aansluit bij jouw vaardigheden, interesses en ambities in deze bruisende stad en omgeving. Met ons uitgebreide netwerk en persoonlijke aanpak staan wij klaar om je te helpen jouw droombaan in Nijmegen te vinden.

Welke vacatures hebben we bij ForWork Uitzendbureau in Nijmegen?

ForWork Uitzendbureau Nijmegen biedt diverse mogelijkheden in verschillende sectoren:

Logistiek

Wil je aan de slag in de logistiek in Nijmegen? Bij ons vind je interessante vacatures, zoals orderpicker, heftruckchauffeur of magazijnmedewerker. Ook als je nog geen ervaring hebt, hoef je je geen zorgen te maken. We kijken graag mee of we je kunnen helpen met het behalen van de juiste certificaten om de geschikte logistieke functie in Nijmegen te vinden.

Bekijk logistieke vacatures in Nijmegen

Office

Ben je op zoek naar een kantoorbaan in Nijmegen? We hebben regelmatig aantrekkelijke vacatures, zoals klantenservicemedewerker, accountmanager of administratief medewerker.

Bekijk kantoorvacatures in Nijmegen

Zorg

Heb je een zorgdiploma en wil je flexibel werken in Nijmegen? Bij ons zijn er diverse mogelijkheden in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en thuiszorg. Of je nu in loondienst wilt werken of als zelfstandige, via ForWork Uitzendbureau Nijmegen is het allemaal mogelijk.

Bekijk zorgvacatures en opdrachten in Nijmegen

Personeel vinden via ForWork Uitzendbureau Nijmegen

Ben je op zoek naar personeel en heb je hulp nodig van een uitzendbureau in Nijmegen? Bij ons ben je aan het juiste adres. We bemiddelen in de sectoren logistiek, kantoor en zorg. Of je nu vacatures hebt die tijdelijk ingevuld moeten worden of op zoek bent naar vaste medewerkers, onze intercedenten helpen je graag bij het vinden van de juiste kandidaten. Onze kracht ligt in snel schakelen, persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid, zelfs na het plaatsen van de kandidaat.

Neem contact met ons op!

Vestiging in Nijmegen

Ons uitzendbureau bevindt zich  buiten het centrum van het levendige Nijmegen. Je kunt ons vinden op het volgende adres:

Kerkenbos 1360
6546 BG Nijmegen

040 – 84 59 081
info@forwork.nl

Inschrijven bij ons uitzendbureau in Nijmegen

Staat jouw ideale baan er niet tussen, maar ben je wel op zoek naar een functie in de sectoren logistiek, kantoor of zorg? Schrijf je dan in en onze intercedenten in Nijmegen kijken graag met je mee

ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.