Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Kandidaat praat - Claudia


Claudia was in september op zoek naar een baan en die vond ze samen met Jennifer, onze intercedent logistiek in Eindhoven. Claudia haar eerste baan via ons was een kortlopend project. Vervolgens ging Jennifer opnieuw op zoek naar een ander bedrijf dat goed bij Claudia zou matchen. Inmiddels werkt ze sinds oktober met veel plezier bij een andere logistieke opdrachtgever van ForWork. 

Hoe ben je in contact gekomen met ForWork?
Jennifer heeft mij twee vacatures opgestuurd via de mail. Toen heb ik aangegeven dat ik geen belangstelling had, omdat het vacatures waren voor 40 uur. Ik was zelf op zoek naar iets voor 32 uur per week. Jennifer stelde toen voor om toch een keer het gesprek aan te gaan. Ik ben toen langs gekomen op kantoor en toen is het balletje eigenlijk gaan rollen. 

Waarom heb je ervoor gekozen om via ForWork aan de slag te gaan?
Ik was op zoek naar een nieuwe baan en Jennifer stelde me de optie van het kortlopende project voor. Ik heb dit gedaan, hopende dat hierna mij weer een nieuwe baan aangeboden zou worden. Het is me bij die opdrachtgever erg goed bevallen. Helaas stopte dit project na een tijdje. Toen heb ik een paar dagen thuis gezeten tot Jennifer me opbelde dat ze een andere interessante vacature voor me had. Ik ben ook bij andere uitzendbureaus langs geweest en sta bij verschillende ingeschreven. Toch hadden ze vanaf het begin van mijn zoektocht geen vacatures die mij aanspraken en vaak was het aantal uren ook een probleem. Het vacatureaanbod bij ForWork vond ik beter bij mij passen.

Hoe heb je het contact met Jennifer ervaren?
Jennifer was vanaf het begin meteen heel erg betrokken. Ze vroeg regelmatig hoe het werk ging en of het me goed beviel. Ook na de eerste werkdag kreeg ik een Whatsapp-berichtje hoe het gegaan was. Die oprechte interesse vond ik heel fijn! 

'Jullie zijn heel betrokken met een kandidaat en gaan echt op zoek naar wat er bij een persoon past.'

Wat onderscheid ForWork ten opzichte van andere uitzendbureaus? 
De betrokkenheid vind ik heel erg goed bij jullie. Jullie zijn heel betrokken met een kandidaat en gaan echt op zoek naar wat er bij een persoon past.  

Welke elementen vind jij belangrijk tijdens een sollicitatie procedure?
Dat er goed naar je geluisterd wordt. Wat je wil en wat je kan. Dat iemand goed op de hoogte is van wat mijn behoeften zijn en waar mijn krachten liggen.

Had je het gevoel dat Jennifer wist wat jouw wensen waren? 
Ja, dat gevoel had ik zeker. De baan die ik nu heb, ik voel me er hartstikke thuis. Ik voel me er heel prettig. Ze heeft goed kunnen matchen bij wat voor een soort organisatie ik het beste pas. En ook bij de vorige functie vond ik het bedrijf heel leuk en had ik leuke mensen om mee te werken. Dat was heel prettig. 

Zou je het andere mensen aanraden om via een uitzendbureau aan de slag te gaan? 
Mochten mensen in mijn omgeving op zoek zijn naar een baan, zou ik ze dat zeker aanraden ja. Je hoeft niet direct bij bedrijven te solliciteren, maar je legt aan een persoon uit wat je wensen zijn en waar je naar op zoek bent. Vervolgens gaat diegene voor je aan de slag. Het is vooral fijn als je al vaker voor datzelfde uitzendbureau hebt gewerkt en weer iets nieuws zoekt. Dan kennen ze je al. 

Als je iemand zou aanraden om via uitzendbureau aan de slag te gaan, zou je iemand dan ook aanraden om via ForWork aan de slag te gaan? 
Jazeker! Vooral vanwege de betrokkenheid en het fijne contact dat er vanaf het begin is geweest. 

Zoek jij net als Claudia een nieuwe uitdaging? Neem dan een kijkje bij onze vacatures

Recente artikelen

Blogs
Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt...
16-04-2024
Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
Blogs
Rob werkt sinds februari 2023 via ForWork bij KMWE als Warehouse Operator....
2-11-2023
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.