Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Bram Tates

Kennismaken met Bram

Als Vestigingsmanager bij ForWork Breda, is er iets wat me echt drijft in de uitzendbranche: het creëren van nieuwe kansen voor mensen. Mijn passie ligt in het bijstaan van individuen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit alles komt voort uit twee kernwaarden die voor mij van onschatbare waarde zijn: persoonlijke aandacht en eerlijkheid.

Persoonlijke aandacht vormt de hoeksteen van mijn aanpak. Door nauw betrokken te zijn bij zowel de kandidaten als de klanten, kan ik de perfecte match tot stand brengen. Het draait allemaal om het begrijpen van de behoeften en de ambities van beide partijen.

Eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel. Geen loze beloftes, want daar schiet niemand iets mee op! Ik geloof in transparantie, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Binnen ForWork heb ik de rol van Vestigingsmanager Logistiek & Office in Breda op me genomen. Mijn doel is om de ForWork vestiging in Breda verder te laten groeien, met speciale aandacht voor de logistieke- en kantoorsector.

Ben je op zoek naar een uitdagende positie binnen de logistiek of op kantoor? Of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste kandidaat? Ik sta klaar om je verder te helpen en samen met jou de mogelijkheden te verkennen.

Bram  Tates
Naam: Bram Tates
E-mail: bram@forwork.nl
Mobiel: (06) 4326 9697
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.