Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven en Breda. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Dennis Brekelmans

Kennismaken met Dennis

Na terecht te zijn gekomen in HR binnen diverse rollen en werkgevers is mijn passie voor het vak ontstaan. Na een overstap te hebben gemaakt richting recruitment aan de bureauzijde is mijn interesse voor recruitment steeds groter geworden. Na in verschillende functies binnen de ForAmbition Group werkzaam te zijn geweest heb ik recentelijk de taak van branchemanager Logistiek en Office op mij genomen. Als branchemanager ben ik verantwoordelijk voor de werving en invulling van flexibele banen in de regio Eindhoven en Breda binnen de logistieke- en officebranche. 

Ik geloof in het koppelen van de juiste mensen aan de juiste organisatie. De kracht van recruitment is voor mij de beste match zoeken tussen mens en organisatie voor een optimaal resultaat.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek of office branche of zoek jij nieuwe werknemers? Samen met het team van ForWork helpen wij je graag met het maken van de beste match!

Dennis  Brekelmans
Naam: Dennis Brekelmans
Mobiel: (06) 3657 9277
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.