Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven en Breda. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Dyon Noppe

Kennismaken met Dyon

Als eigenaar en initiator van de ForAmbition Group ben ik verantwoordelijk voor de 2 labels ForAmbition en ForWork Uitzendbureau.

Met ForAmbition richt ik me op de invulling van interim Recruitment oplossingen. Deze kunnen ingevuld worden door onze eigen ForAmbition Recruitment Specialisten en/of door onze aangesloten (landelijke) ZZP Recruiters. Daarbij heb ikzelf ruime ervaring als Interim manager waarin ik heb laten zien recruitment teams op korte termijn succesvol te laten zijn.

Binnen ForWork Uitzendbureau ben ik met mijn team verantwoordelijk voor de invulling van flexibel personeel binnen de zorg, logistiek en Office. Ik help organisaties graag mee met het invullen van een (tijdelijke) vacature vanuit de ForWork vestigingen Roermond, Eindhoven en/of Breda.

Ik kom graag met je in contact en vertel je graag meer over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen!

Dyon  Noppe
Naam: Dyon Noppe
E-mail: dyon@forwork.nl
Mobiel: (06) 3059 4098
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.