Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven en Breda. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Dennis Brekelmans

Kennismaken met Dennis

Na terecht te zijn gekomen in HR binnen diverse rollen en werkgevers is mijn passie voor het vak ontstaan. Na een overstap te hebben gemaakt richting recruitment aan de bureauzijde is mijn interesse voor recruitment steeds groter geworden. Het focussen op niche posities binnen de interim markt is waar ik mijn kennis heb opgedaan. Buiten recruitment heb ik verder ervaring met procesoptimalisatie, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. Door mijn brede kennis en ervaring ben ik in staat om een nieuwe omgeving snel eigen te maken.

Ik geloof in het koppelen van de juiste mensen aan de juiste organisatie. De kracht van recruitment is voor mij de beste match zoeken tussen mens en organisatie voor een optimaal resultaat.

Ben jij op zoek naar een kritische recruiter die analytisch kijkt naar processen en snel de benodigde acties uitzet voor het beste resultaat? Ik kom graag in contact om de mogelijkheden te bespreken!
Dennis  Brekelmans
Naam: Dennis Brekelmans
Mobiel: (06) 3657 9277
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.