Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Melanie Kerkhof

Kennismaken met Melanie

Sinds vorig jaar ben ik in aanraking gekomen met de zorg en heb daardoor een groot hart gekregen voor de zorgverlener. Ik vind het fijn om iets te kunnen betekenen voor een ander. Werken met mensen heb ik daardoor altijd erg leuk en interessant gevonden. Dit komt in mijn ogen het beste tot zijn recht in de zorg, daar waar je echt een verschil kan maken voor mensen. Daarom ga ik graag in gesprek met zorgverleners en klanten om te kijken naar de verschillende mogelijkheden om tot een optimaal resultaat te komen.

Binnen ForWork ben ik werkzaam als planner / recruiter voor de zorgsector in regio Eindhoven. Wat ik belangrijk vind in mijn werkwijze, is dat ik verder kijk dan een CV. Ik probeer echt te achterhalen wat iemand kan en waar hij of zij zich fijn bij voelt en hierdoor in zijn of haar kracht te zetten.

Ben je op zoek naar een flexibele baan in de zorg? Dan kijk ik graag mee om uit te vinden waar de mogelijkheden liggen en waar je het beste tot je recht komt.
Melanie  Kerkhof
Naam: Melanie Kerkhof
Mobiel: (06) 3607 2983
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.