Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Jessica Hendriks

Kennismaken met Jessica

Begin 2021 ben ik als jobcoach voor het eerst in aanraking gekomen met de uitzendbranche. Tijdens het bemiddelen van arbeidsmigranten kwam ik er gelijk achter dat recruitment en ik een goede match zijn. Maar waarom dan? Als persoon heb ik een vlotte babbel en ga graag de connectie aan met zowel de klant als de uitzendkracht. Dit doe ik om voor alle partijen tot het ultieme resultaat te komen. Hier krijg ik energie van!

Zowel privé als zakelijk staan openheid en eerlijkheid voor mij hoog in het vaandel. Ik zorg dat iedereen weet waar hij/zij aan toe is, om zo een langdurige en betrouwbare samenwerking aan te gaan.

Binnen ForWork ben ik werkzaam als intercedent regio Eindhoven. Ik ben verantwoordelijk voor het uitbreiden en het nog succesvoller maken van de logistieke en office sector.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie of zoek je hulp met het vinden van een geschikte kandidaat? Dan help ik je graag verder en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Jessica  Hendriks
Naam: Jessica Hendriks
Mobiel: (06) 4315 8429
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.