Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven en Breda. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Bram Tates

Kennismaken met Bram

Wat ik zo mooi vind aan het werken in de uitzendbranche? Mensen zo goed mogelijk helpen aan een nieuwe uitdaging. Hierbij heb ik twee kernwaarden: persoonlijke aandacht en eerlijkheid.
Persoonlijke aandacht is waar ik echt voor sta. Door persoonlijke aandacht aan de kandidaat en klant te geven weet ik waar ik de beste match kan maken.
Eerlijkheid is voor mij super belangrijk. Geen valse beloftes, want daar heeft niemand iets aan! Openheid zodat jij precies weet waar je aan toe bent! 

Binnen ForWork ben ik werkzaam als Senior Intercedent Breda. Mijn taak is om de ForWork vestiging in Breda verder te gaan uitbreiden. Mijn focus zal op de sectoren logistiek & office liggen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de logistiek of office? Of kan ik jou helpen met het vinden van een geschikte kandidaat? Dan help ik jou graag verder en kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden.

Bram  Tates
Naam: Bram Tates
E-mail: bram@forwork.nl
Mobiel: (06) 4326 9697
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.