Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Seline Bozkurt

Kennismaken met Seline

Sinds eind 2022 ben ik werkzaam binnen de uitzendbranche. Tijdens het inhouse werken bij een logistieke klant kwam ik er meteen achter dat ik mijn energie haal uit het helpen van mensen aan een nieuwe baan. Ik vind het erg belangrijk om de beste match te kunnen maken voor zowel de uitzendkrachten als de klanten. Dit doe ik zodat ik bij beide partijen een glimlach op hun gezicht kan toveren!

Ik sta ervoor om mijn kandidaten de juiste aandacht en tijd te geven om zo iets voor ze te betekenen. Daarnaast ga ik erg doelgericht te werk en zal ik mijn uiterste best doen om onze kandidaten en samenwerkingspartners zo goed mogelijk te helpen. 

Binnen ForWork ben ik werkzaam als intercedent voor de logistieke sector in de regio Eindhoven.
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek of office? Of kan ik jou helpen met het vinden van een geschikte kandidaat? Dan help ik jou graag verder en kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden.

Seline  Bozkurt
Naam: Seline Bozkurt
Mobiel: (06) 3418 2285
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.