Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Ilse de Vries

Kennismaken met Ilse

Ik ben Ilse de Vries en woonachtig in het gezellige Geldrop. Mijn professionele reis begon in het onderwijs, maar zo'n 2,5 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar de uitzendbranche. Vanuit de rollen van Intercedent en Senior Intercedent ben ik nu per 1 februari 2024 gestart met een nieuwe uitdaging als Vestigingsmanager bij ForWork Eindhoven!

Ik ben ontzettend enthousiast over deze nieuwe stap in mijn carrière en kijk ernaar uit om nieuwe kandidaten, klanten en contacten te ontmoeten. Mijn passie ligt in het opbouwen van prettige en langdurige samenwerkingen, gebaseerd op duidelijke en snelle communicatie.

Dus, als jij op zoek bent naar samenwerking op het gebied van office/logistieke functies of als je zelf op zoek bent naar een nieuwe baan, laat het me weten! Ik sta klaar om met jou in gesprek te gaan en te ontdekken hoe we samen verder kunnen groeien. Ik kijk uit naar mooie samenwerkingen en nieuwe uitdagingen. Laat me weten hoe ik jou kan helpen!

Ilse de Vries
Naam: Ilse de Vries
E-mail: ilse@forwork.nl
Mobiel: (06) 4315 8429
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.