Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven en Breda. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Joyce Veerman

Kennismaken met Joyce

Een aantal jaar geleden ben ik terechtgekomen in de uitzendbranche. Hier heb ik geleerd dat het belangrijkste van alles is, dat de kandidaat zich thuis voelt bij het uitzendbureau én op zijn of haar werkplek! Dat is bij ForWork het uitgangspunt en ik help je graag bij het vinden van jouw fijne, nieuwe baan. 

Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat jij kunt, maar ook wat jij in de toekomst wil kunnen. Vragen als: wat zijn jouw doelen, wat vind jij belangrijk in je werk en waar krijg jij energie van, spelen hierin een belangrijke rol. Bij ForWork Uitzendbureau nemen we echt de tijd om jou te leren kennen, zodat de verwachtingen aan beide kanten helder zijn. 

Binnen ForWork ben ik werkzaam als planner / intercedent zorg in de regio Breda. Ben jij, of ken jij iemand die interesse heeft in een functie binnen deze branche? Neem dan contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik hoop je snel te zien!

Joyce  Veerman
Naam: Joyce Veerman
Mobiel: (06) 2851 7818
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.