Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Lois van Ommeren

Kennismaken met Lois

Hi! Mijn naam is Lois en ik ben sinds 2024 werkzaam als intercedent bij ForWork in Nijmegen. Het sociale contact en het leggen van de juiste verbindingen is waar ik mijn werkgeluk uit haal. Daarnaast haal ik veel energie uit de tevredenheid van zowel kandidaten, als bedrijven.

Ik kijk graag verder dan het CV: een goede klik op persoonlijk gebied is namelijk even belangrijk voor een goede match. Tijdens een persoonlijk gesprek neem ik graag alle tijd om er zo achter te komen wat écht belangrijk is. Zo kan ik doelgericht te werk gaan en ben ik pas tevreden als jij dat ook bent!

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe uitdaging of op zoek naar de beste kandidaten? Neem dan zeker contact met mij op en dan help ik je graag verder. Op naar een mooie samenwerking!

Lois van Ommeren
Naam: Lois van Ommeren
E-mail: lois@forwork.nl
Mobiel: (06) 4377 2378
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.