Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Lucas te Kronnie

Kennismaken met Lucas

Sinds 2023 ben ik werkzaam als Intercedent bij ForWork in Breda. Met een achtergrond in HR is de rol van Intercedent bij ForWork op mijn lijf geschreven. Mijn focus ligt niet alleen op het CV, maar vooral op de persoon achter de skills. Met oprechte interesse en een luisterend oor ga ik mijn gesprekken in en ga ik op zoek naar de ideale match. 

Open communicatie is the key. Met openheid en transparantie creëer je een omgeving waarin iedereen weet waar hij aan toe is. Zo kunnen we samen werken aan een succesvolle en langdurige samenwerking. Dit doe ik altijd met een lach en een lekker bakje koffie. 

Zoek jij een te gekke job in de logistiek in regio Breda? Let’s talk! Ik sta te poppelen om alle mogelijkheden te bespreken. Want het werk dat jij doet, doet ertoe!

Lucas te Kronnie
Naam: Lucas te Kronnie
Mobiel: (06) 2851 7818
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.