Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Melle Ham

Kennismaken met Melle

Ik ben Melle Ham, ik kom uit Veldhoven en ben 22 jaar. Vanaf mei 2024 ben ik werkzaam als intercedent bij ForWork. Het werken met mensen en het sociale contact wat hierbij komt kijken geeft mij enorm veel energie. Mijn dag voelt voltooid wanneer ik iemand blij heb kunnen maken met een functie die bij hem of haar past. Het bedrijf én de medewerker moeten tevreden zijn, anders is het geen match.

Wanneer ik met iemand in gesprek ga, neem ik alle tijd om het verhaal aan te horen en te luisteren naar wat iemand écht wil. Hierop volgend ga ik doelgericht te werk en ben ik pas tevreden wanneer iemand met lach kan beginnen aan een nieuwe functie. Bij ForWork ben ik werkzaam als intercedent in de sector logistiek voor bedrijven en mensen in regio Eindhoven. Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging of een goede kandidaat, neem dan zeker contact met me op en ik zal alles doen om je hiermee te helpen!

Melle  Ham
Naam: Melle Ham
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.