Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen

Dyon Noppe

Kennismaken met Dyon

Als eigenaar en Operationeel Manager van de ForAmbition Group ben ik verantwoordelijk voor de twee labels ForAmbition en ForWork Uitzendbureau.

Binnen ForAmbition houd ik me bezig met het coachen van onze (Corporate) Recruitment Consultants. Daarnaast onderhoud ik het contact met de grotere klanten en ben ik continu bezig met het innoveren en professionaliseren van onze dienstverlening.

Binnen ForWork Uitzendbureau vind ik het erg belangrijk dat onze lokale en regionale dienstverlening net dat stapje extra bied. Hier zet ik me dagelijks voor in en daarnaast houd ik me intensief bezig met de branches logistiek & office.

Overall word ik gelukkig van het bijdragen aan de groei van de ForAmbition Group, het uitbreiden van onze club en ons team in hun kracht zetten.

Kunnen wij als ForAmbition of ForWork Uitzendbureau iets voor je betekenen? Dan kom ik graag met je in contact en vertel je graag meer over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen!

Dyon  Noppe
Naam: Dyon Noppe
E-mail: dyon@forwork.nl
Mobiel: (06) 3059 4098
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.