Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Waarom werken in de logistiek een avontuur is



Stel je voor: een carrière waarbij je fit en sterk wordt zonder ooit een voet in de sportschool te zetten, waar je vanaf dag één verantwoordelijkheid draagt en waarbij je elke dag een nieuw avontuur beleeft. Klinkt dat als een droombaan? Welkom in de wereld van de logistiek! Deze branche is continu in beweging en biedt talloze mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar variatie en uitdaging in zijn werk. Lees snel verder en ontdek waarom de logistiek jouw ideale carrière kan zijn!

Omgaan met verandering
De logistieke branche is er een die constant veranderd. De afgelopen tien jaar zijn er een hoop (technologische) veranderingen geweest in de logistiek. Dit wetende kun je alleen maar gokken hoe veel de technologie de komende 10 jaar wel niet gaat groeien. Bedrijven in de supply chain zullen hierop inspelen om de concurrentie voor te blijven. Dit alles zorgt ervoor dat de logistiek een veranderende omgeving is en dus nooit saai!

Vroege verantwoordelijkheid
Vaak zie je dat je in een bepaalde sector altijd onderaan begint en dat het een tijdje duurt voordat je verantwoordelijkheden krijgt. In de logistieke sector is dit vaak niet het geval. Als logistieke starter mag je vanaf het begin vaak al meedenken bij bepaalde processen en snel doorgroeien naar nieuwe taken en functies. Dit komt omdat er in de logistieke branche een groot personeelstekort is. Soms staan er bij logistieke bedrijven meer vacatures open dan dat er mensen werken, dat zegt genoeg lijkt me!

Vergeet de sportschool
Je hoeft je geld en tijd niet meer te besteden aan de sportschool, want in de logistiek word je fit en sterk genoeg! Door het tillen van al die pakketten en de meters die je maakt op de magazijnvloer kun je die gewichten wel laten liggen. Binnen no time heb je zoveel spierballen bij elkaar gewerkt dat de sportschool niet meer nodig is, en je krijgt er ook nog voor betaald. Ideaal toch?

Variatie in functie
Binnen de logistieke bestaat een flinke variatie van beroepen. Van logistiek medewerker tot order picker, van heftruckchauffeur tot planner en van expeditie medewerker tot coördinator. Noem het maar op. Allemaal met andere verantwoordelijkheden en verschillende omgevingen. Elk beroep een ander avontuur! 

Benieuwd welke avonturen we allemaal te bieden hebben binnen de logistieke sector? Check dan gauw onze logistieke vacatures Eindhoven of logistieke vacatures Breda
 

Recente artikelen

Blogs
Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt...
16-04-2024
Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
Blogs
Rob werkt sinds februari 2023 via ForWork bij KMWE als Warehouse Operator....
2-11-2023
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.