Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

De fijne samenwerking met Seabourne

Erik werkt als Supply chain manager bij Seabourne. Dit doet hij nu ongeveer 3 jaar en is verantwoordelijk voor de warehousing. De afgelopen jaren is het bedrijf enorm hard gegroeid. Het team warehousing bestaat uit ongeveer 35 man en is verantwoordelijk voor de orderverwerking van een breed aanbod aan klanten. Afgelopen week zijn alle vacatures ingevuld, dat had het bedrijf nog niet eerder meegemaakt sinds Erik werkzaam is binnen Seabourne. Een mooi moment dus! 

Hoelang werken jullie nu samen met ForWork Uitzendbureau?
Ik denk dat we nu samenwerken sinds het eerste jaar dat ik bij Seabourne werk. Dat is wel grappig want telefonische verkoop werkt nooit zo goed bij mij. Er zat een jongen bij jullie en dat was een goede gast. Hij wist me wel te boeien in dat gesprek. Natuurlijk was ik ook op zoek naar goed personeel, maar hij had in ieder geval een goede binnenkomer. 

Kende je ForWork Uitzendbureau al van tevoren?  
Nee ik had nog nooit van ForWork gehoord voordat ik door jullie werd gebeld. 

Wat is de eerste functie geweest?
Dat is een goede vraag! Dat is trouwens meteen een succes story. De eerste uitzendkracht die jullie stuurden kwam binnen en ik zag wel iets in die jongen. Nu is hij doorgegroeid tot Supervisor warehouse. Dat had ik van tevoren niet per se voor ogen maar ik zag wel vrij snel dat er potentie in hem zat. Eerlijk is eerlijk, zonder hem had ik het een stuk zwaarder gehad. Hij heeft zich het hele voorraadsysteem eigen gemaakt. Ik had er de tijd niet voor en hij heeft dat opgepakt en dat liep heel goed. Zodoende is hij doorgegroeid naar zijn huidige functie. Hij heeft inmiddels ook een vast contract en doet via ons een studie Supply chain management. Het is ook gewoon een jongen met een leuke persoonlijkheid. Dat vind ik erg belangrijk, iemand moet goed in het team passen.  

Hoeveel uitzendkrachten zijn er in totaal via ons geleverd? 
Momenteel zijn er drie uitzendkrachten werkzaam bij ons. In de gehele looptijd zijn dat er ongeveer tien geweest. Iemand staat nu op de inbound. Twee zijn verantwoordelijk voor het orderpicken.  

Wat vind je van de kwaliteit van de uitzendkrachten?
Daar ben ik tevreden over. De kwaliteit van de uitzendkrachten is over het algemeen goed. Ik vind het belangrijk dat iemand persoonlijk past binnen ons team. Neem de eerste kandidaat bijvoorbeeld. Hij had niet de juiste papieren maar wel de juiste drive. Dat zie ik eigenlijk het liefst. Er zijn veel partijen die maar gewoon alle profielen doorsturen die ze voorbij zien komen. Daar heb ik niets aan, dat kan ik zelf ook. Wij zijn echt op zoek naar mensen die willen werken en die een bepaalde interesse hebben en zich willen ontwikkelen. 

Hoe vind je de samenwerking gaan?
Prima. Ik zie jullie niet heel vaak. Als ik jullie belde, nu heeft iemand anders het contact, waren jullie goed bereikbaar. Als ik jullie niet te pakken kon krijgen kregen belden jullie altijd snel  terug. 

Hoe beschrijf je de samenwerking in 3 woorden?
Gemoedelijk zou ik wel durven zeggen, dat is mijn ervaring. Er hangt een fijne informele sfeer. Ik heb altijd leuke gesprekken met jullie collega’s gehad. Ook zou ik kiezen voor oprecht geïnteresseerd. Jullie zijn niet alleen uit op het zakelijke. En als laatste zou ik gaan voor straight to the point. 

Wil jij net als Seabourne samenwerken met een uitzendbureau dat persoonlijk contact belangrijk vindt en echt geïnteresseerd is in jouw wensen? Neem dan contact op! We denken graag met je mee. 

Recente artikelen

Blogs
Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt...
16-04-2024
Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
Blogs
Rob werkt sinds februari 2023 via ForWork bij KMWE als Warehouse Operator....
2-11-2023
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.