Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Onze kernwaarden

Wat vinden we bij ForWork nou echt belangrijk? Onlangs hadden we met het hele team een brainstormsessie over waar we als bedrijf voor staan. Zo creëerden we drie kernwaarden die laten zien wat onze uitzendkrachten en klanten van ons kunnen verwachten. Bij ForWork staat persoonlijk contact, snel kunnen schakelen en onze kwaliteit centraal. Wat we hier precies mee bedoelen, lees je hieronder. 

Persoonlijk
Bij ForWork houden we van laagdrempelig en persoonlijk contact. We hebben veel telefonisch contact met onze kandidaten en klanten om zo samen te kunnen bespreken wat de wensen zijn. Ook vinden we het erg belangrijk om intensief contact na de plaatsing te houden. Zo zijn we benieuwd hoe de eerste week van onze kandidaten is bevallen, waar ze tegenaan lopen en of wij hier iets in kunnen betekenen. Hebben ze om- of bijscholing nodig? Voor dit soort zaken kunnen ze altijd bij ons terecht. We zijn van de korte lijntjes. Wanneer een kandidaat of klant een vraag heeft, proberen we deze meteen te beantwoorden of het probleem op te lossen. 

Snel schakelen
We houden ervan om snel te schakelen, want waarom onnodig wachten als het ook snel kan? Meestal duurt ons sollicitatieproces niet langer dan een week. We proberen bij een match iemand vanaf het moment van de telefonische intake binnen een week te plaatsen. Op het moment dat we een kandidaat hebben ingeschreven, kijken we meteen wanneer iemand kan werken. We gaan kijken of er direct mogelijkheden voor je zijn, want de meeste kandidaten willen het liefst zo snel mogelijk aan de slag. 
Ook voor klanten geldt dat we een snelle schakel zijn. Als we door een klant worden gebeld dat een rooster opgevuld moet worden door ziekte, gaan we meteen kijken wat we hierin kunnen betekenen. We gaan ad hoc kijken wie van onze uitzendkrachten beschikbaar is en we voor je kunnen inplannen. 

Kwaliteit 
Kwaliteit staat bij ons voorop. We willen onze uitzendkrachten het beste kunnen bieden en onze klanten het beste kunnen leveren. Daarom besteden we bij ForWork erg veel aandacht aan het intakeproces. Zo winnen we referenties in, om een beter beeld te kunnen krijgen of er sprake is van een goede match. Als we te maken hebben met kandidaten die aan de slag willen gaan in de zorg, controleren we altijd of iemand wel bevoegd en bekwaam is in de zorg. Alleen dan kan je vanuit ons van start gaan. Ook streven we ernaar om alle kandidaten face-to-face te spreken op ons kantoor. We zijn van mening dat we op deze manier nog beter kunnen kijken wat een kandidaat wil, kan en waar diegene naartoe wil op de lange termijn. Dit alles om een langdurige match te kunnen creëren. 

Ben je op zoek naar een baan of naar nieuw personeel? Neem dan gerust even contact met ons op. We kijken graag mee wat we voor je kunnen betekenen. 

Recente artikelen

Blogs
Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt...
16-04-2024
Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
Blogs
Rob werkt sinds februari 2023 via ForWork bij KMWE als Warehouse Operator....
2-11-2023
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.