Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Twee succesvolle overnames bij eldoLED



Sinds september 2021 werken Martijn en Ferdinand met veel plezier bij eldoLED. Het klikte van beide kanten zelfs zó goed, dat beide heren begin december een contract kregen aangeboden door Ferdi Hildenbrant. Rob, leidinggevende van Ferdinand en Martijn,: ‘ForWork heeft ondanks de krappe arbeidsmarkt goed kunnen matchen. Met beide uitzendkrachten zijn we erg tevreden en haalden we kwaliteit in huis. 

Door Martijn hebben we een grote stap gezet op het gebied van processen binnen ons warehouse. Voornamelijk op het gebied van voorraad. Hij heeft veel structuur aangebracht, is trouw, geeft wekelijks feedback en is secuur. Accuratesse is voor ons heel belangrijk. Mede door Martijn hebben we dit jaar een goede telling gehad. 

Ferdinand is binnen ons bedrijf een manusje van alles geworden. Hij heeft in de tijd dat hij hier werkt veel kennis opgebouwd over verschillende interne processen. Hij stelt de juiste vragen en geeft goede opmerkingen die ons scherp houden. Ook hij werkt heel procesmatig, precies wat we nodig hebben. 

Wanneer ik op zoek ben naar de wat hogere logistieke profielen zet ik deze altijd eerst uit bij ForWork. Als ik gespecialiseerd personeel wil hebben zijn jullie de eerste die ik bel. De reden hiervoor is dat ik een goede klik heb, jullie weten wat we zoeken en we hebben door jullie al meerdere hits op persoonlijkheid gehad. Jullie weten een goede match te maken qua persoonlijkheid en voelen feilloos aan wat er binnen onze bedrijfscultuur past. En niet onbelangrijk: de korte lijnen zijn erg prettig.’
 

Recente artikelen

Blogs
Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt...
16-04-2024
Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
Blogs
Rob werkt sinds februari 2023 via ForWork bij KMWE als Warehouse Operator....
2-11-2023
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.