Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Meet Seline

Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt hier als intercedent Logistiek en Office. Door haar aanstekelijke energie, is een werkdag met Seline nooit saai! Benieuwd naar haar geheime talent? Keep on reading! Wat je nog niet wist van Seline: 

Wat is jouw grootste blunder als intercedent?
Seline: “Ik heb ooit de verkeerde kandidaat voorgesteld bij een klant. Dat was helemaal in het begin toen ik als intercedent ging werken. Ik had toen twee kandidaten door elkaar gehaald. Toen ik daar achter kwam, heb ik de klant meteen gebeld en uitgelegd wat er gebeurd was. De klant kon het gelukkig wel begrijpen en het had geen grote gevolgen.”

Hoe ben jij op bedrijfsfeestjes?
Seline: “Ik heb van mezelf een lekker vlotte babbel en een echte flapuit. Mensen omschrijven mij ook wel als vlindertje die overal naar toe fladdert. En met een glaasje drank op wordt dat alleen maar erger. Ik sta met Jan en alleman te praten en ben lekker spontaan. Ik ben niet zo van het dansen, dan moet er echt wel genoeg drank in zitten! Zo ver komt het niet heel vaak. Meestal ben ik gewoon lekker met iedereen aan het kletsen en verhalen aan het vertellen.” 

Wat is jouw guilty pleasure?
Seline: “Ik hou van drama, zo lang het maar niet met mij te maken heeft. Dus realityprogramma’s als Ex on the Beach of Temptation Island, daar ga ik heel lekker op. Het liefst ook met een dekentje op de bank met een zak chips en dan lekker een foute serie opzetten. Verder moet bij mij alles extra spicy zijn. Ik doe overal sambal op. Zelfs in de ochtend bij het ontbijt!” 

Waar kunnen we jou ‘s nachts voor wakker maken?
Seline: “Liever niet. Ik ben echt een slaapkop. Als je me dan toch wakker maakt, dan voor een lekkere goede maaltijd. Dan komen mijn Turkse roots naar boven en wil ik het liefst een broodje döner of kapsalon, met sambal natuurlijk!”

Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
Seline: “Ik vind sales bellen altijd heel leuk. Je gaat zonder verwachting een gesprek aan en je weet nooit hoe de uitkomst gaat zijn. Iedere persoon die je aan de lijn krijgt is anders en dan is het aan mij te taak om daar op een juiste manier op in te spelen. Er zijn ook zoveel manieren om een salescall aan te pakken en dat vind ik heel interessant om die allemaal uit te proberen. En dan te kijken wat wel en niet werkt. Het geeft een echte kick als je een ‘ja’ krijgt en op deze manier een klant binnen te halen of een afspraak kan plannen.”

Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kan leven?
Seline: “Eigenlijk zijn het 4 dingen waar ik echt niet zonder kan leven. Ten eerste kan ik niet zonder Bertje, mijn lieve hondje. Het is een pomeriaantje en echt een knuffelbeertje. Ik slaap er zelfs mee. Ik mis Bertje oprecht na een lange werkdag, dan kijk ik er echt naar uit om haar weer te kunnen knuffelen. Verder kan ik echt niet zonder lekker eten. Ik hou van Turks eten of Italiaans, maar ook allerlei andere keukens. Graag extra spicy natuurlijk! Ik kan ook echt niet zonder mijn moeder, daar heb ik een hele goede band mee. Ze doet echt alles voor me. Als laatste kan ik niet zonder telefoon. Ik vind het fijn om alles in de gaten te houden en zonder telefoon kan je tegenwoordig niks meer. Ik vind het ook fijn om in de avond lekker door TikTok te scrollen.”

Wat is jouw geheime talent?
Seline: “Ik kan heel goed gitaar spelen. Ik denk niet dat veel mensen dat weten van mij, maar ik heb al vanaf dat ik heel jong was gitaarles. Ik kan zowel akoestische als elektrische gitaar spelen. Verder ontwerp en maak ik zelf sieraden en heb hier een eigen bedrijfje in. Ik weet heel veel over (edel)stenen en diamanten dus ik kan goed meedenken en advies geven aan mijn klanten. En ik heb mezelf aangeleerd om te jongleren!”

Welke alledaagse taak zou jij het liefst wegtoveren?
Seline: “Administratie. Dat vind ik het minst leuke om te doen. Dingen op orde houden is niks voor mij. Mijn bureau is ook altijd een chaos. Gelukkig zorgt Ilse er nu voor dat mijn bureau redelijk toonbaar is. Het hoort er natuurlijk wel bij, de administratie. Maar ik ben liever gewoon bezig met klanten benaderen of met kandidaten in gesprek.”

Wat zou jij veranderen als je de baas van de wereld was?
Seline: “Het klinkt heel cliché maar dan toch vrede op aarde. Ik vind het belangrijk dat iedereen respect heeft voor elkaar en elkaar in zijn waarde laat. Geen oorlogen meer. Ik zou ook het verschil tussen arm en rijk kleiner willen maken en iedereen gelijk trekken.”

Hoe zouden jouw vrienden jou omschrijven in 3 woorden?
Seline: “Sociaal, eigenzinnig (beetje gek) en betrouwbaar. Sociaal omdat ik altijd in ben voor een praatje en een feestje. Zet mij maar in een kamer met onbekende mensen en ik maak er wel wat van. Zoals ik al zei: ‘Ik ben een vlindertje dat overal heen fladdert!’ Gesprekken zullen bij mij ook niet snel stil vallen omdat ik altijd wel iets te vertellen heb. Verder denk ik dat er niet veel personen zoals mij op de wereld zijn. Dus vandaar dat ik eigenzinnig ben. Ik geef overal m’n eigen smaakje aan. Als je met mij op pad bent, dan beleef je altijd wel gekke avonturen. Het is nooit saai met mij. Vrienden en familie komen vaak naar mij als ze ergens mee zitten omdat ze in mij ook een goede gesprekspartner zien, dus vandaar dat ze mij ook zouden omschrijven als betrouwbaar. Ze weten dat hun issue veilig is bij mij.”

Wat zou je nog graag willen leren of bereiken?
Seline: “Ik mijn werk zou ik willen doorgroeien naar een leidinggevende functie. Daar ligt echt mijn interesse. Ik zou graag willen leren hoe je met verschillende soorten personen in je team om kan gaan. In de toekomst zou ik echt mijn eigen onderneming willen starten en hier fulltime voor willen werken. Hoe en wat precies, dat weet ik nog niet. Ik zou graag iets willen doen waarbij ik mensen kan helpen of iets bijdraag aan de samenleving, net zoals dat ik nu mensen help aan een baan. Daarnaast zou ik privé gezien graag huisje, boompje, beestje willen. Het beestje heb ik natuurlijk al, mijn hondje Bertje. Ik ben nog jong, dus voor het huisje en het boompje heb ik nog alle tijd. Ook ben ik lekker bezig met sporten, dit wil ik ook doorzetten zodat ik later fit ben en blijf.”
 

Recente artikelen

Blogs
Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt...
16-04-2024
Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
Blogs
Rob werkt sinds februari 2023 via ForWork bij KMWE als Warehouse Operator....
2-11-2023
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.