Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

5 redenen om de logistiek in te gaan

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan is het de moeite waard om te kijken naar een functie als logistiek medewerker. Er zijn verschillende redenen waarom het worden van een logistiek medewerker een goede keuze is! Hieronder hebben wij 5 leuke voordelen van werken in de logistieke sector opgenoemd:

1.    Logistiek is geen 9/5 job! Natuurlijk is dit afhankelijk van je functie, maar er zijn in de logistieke sector veel jobs met verschillende werktijden. Er zijn bijvoorbeeld jobs waarbij je in de avond of nacht werkt of juist in de vroege ochtend. Ook is het vaak mogelijk om erg veel uren te werken.

2.    Er zijn veel verschillende vacatures beschikbaar voor logistiek medewerker. Van heftruckchauffeur of order picker tot productiemedewerker. Daarom werken er mensen van allerlei soorten en maten als logistiek medewerker. Een gezellige boel! Er is voor ieder wat wils, wedden dat wij logistiek vacatures hebben die bij jou passen?

3.    Er is een groot personeelstekort in de logistiek waardoor je als startende logistiek medewerker vanaf het begin al veel verantwoordelijkheid krijgt. Je leert in een mum van tijd super veel en je hebt ook nog een grote kans om snel door te groeien.

4.    Geen dag is hetzelfde als logistiek medewerker, er is veel variatie in taken en verantwoordelijkheden. Dat houdt het lekker gevarieerd. Spannend zal het dus zeker blijven!

5.    Geen diploma? Niet per se nodig! Je kunt gewoon starten als logistiek medewerker zonder daarvoor een opleiding gedaan te hebben. Lekker toch? En bij al onze logistiek vacatures voor hef-en of reachtruck, kunnen wij een certificaat voor jou regelen! 

Hebben we je al een beetje warmgemaakt? Check dan gauw onze logistiek vacatures en wie weet word jij onze volgende logistiek medewerker, er zit zeker iets bij wat bij jou past, beloofd!


 

Recente artikelen

Blogs
Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt...
16-04-2024
Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
Blogs
Rob werkt sinds februari 2023 via ForWork bij KMWE als Warehouse Operator....
2-11-2023
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.