Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Klantverhaal Zorg- en welzijnsorganisatie SurplusEen tekort aan medewerkers 

Sinds december 2020 werken we bij ForWork samen met Zorg- en welzijnsorganisatie Surplus. In de coronaperiode had woonzorgcentrum  Antonius Abt in Terheijden, zoals veel zorgorganisaties op dat moment, een tekort aan medewerkers doordat zij thuis hun testuitslag moesten afwachten. 

De oplossing 
Wij hadden door ons snelle schakelen meteen helpenden beschikbaar die op veel diensten konden worden ingezet. Andere partijen hadden op dat moment geen beschikbare medewerkers om in te zetten bij woonzorgcentrum Antonius Abt. Door de succesvolle samenwerking met Antonius Abt in december hebben we de kans gekregen op een definitieve samenwerking bij meerdere locaties van Surplus. 

Vestigingsmanager Luciano : ‘Door de succesvolle samenwerking met Antonius Abt hebben we de kans gekregen op een definitieve samenwerking.’

Hoe wij dat doen?
Wij hebben graag nauw en persoonlijk contact met onze klanten. Wat we fijn vinden is dat we bij Antonius Abt planners Nathalie en Monique als vast aanspreekpunt hebben. Niet alleen wij zijn blij met de prettige samenwerking, maar ook vanuit Surplus zijn ze tevreden. Zo vertelt Monique dat ze de bereikbaarheid goed vindt: ‘Als jullie niet opnemen, dan bellen jullie terug. Dus de bereikbaarheid van jullie is heel goed.’ Ook de duidelijke en transparante communicatie wordt gewaardeerd. We proberen altijd alles op alles te zetten om de juiste zorgprofessionals te kunnen inplannen, maar soms is er niet de juiste match of is de vraag groter dan het aanbod. Monique: ‘Het is gewoon duidelijk en prettig als jullie doorgeven: we hebben niemand’. Bij ons staat kwaliteit centraal. Zo hebben we een strenge selectie en laten we alleen kwalitatief goede uitzendkrachten starten. Het antwoord op de vraag hoe Surplus onze kwaliteit ervaart? ‘Gewoon heel goed. Goede medewerkers, werken goed, vriendelijk’.  

Monique: ‘Als jullie niet opnemen, dan bellen jullie terug. Dus de bereikbaarheid van jullie is heel goed.’

Heeft jouw zorginstelling ook een tekort aan medewerkers? Neem dan gerust eens contact op met Luciano om de mogelijkheden te bespreken.  

Recente artikelen

Blogs
Ilse kwam een aantal maanden geleden ForWork binnengewandeld alsof ze nooit...
30-04-2024
Blogs
Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt...
16-04-2024
Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.