Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Meet Ilse

Ilse kwam een aantal maanden geleden ForWork binnengewandeld alsof ze nooit ergens anders heeft gezeten. Als vestigingsmanager logistiek Eindhoven zorgt zij dat haar team shinet als nooit te voren. Ook (nieuwe) klanten palmt ze helemaal in met haar sprankelende persoonlijkheid. Benieuwd naar haar grootste blunder als intercedent? Lees snel verder! 

Wat is jouw grootste blunder als intercedent?
Ilse: “Dat is wel een heftig verhaal. Ik was prospects aan het bellen en ik keek in het systeem wie ik daarvoor moest hebben. Ik belde naar dat bedrijf en vroeg naar een specifieke persoon. Toen kreeg ik te horen dat die persoon al een hele tijd geleden overleden was. Ik schaamde me dood! Het bedrijf in kwestie was not amused! Ik heb daarna alle gegevens aangepast in het systeem, maar heb daarna dat bedrijf niet meer benaderd!”

Hoe ben jij op bedrijfsfeestjes?
Ilse: “Ik ben iemand die lekker van een drankje houdt en achteraf ook graag nog mee op stap gaat. Tussendoor een spelletje doen en lekker dansen hoort er ook bij voor mij. Voorheen ging ik echt helemaal los op bedrijfsfeestjes, maar nu als vestigingsmanager vind ik toch dat ik een bepaalde verantwoordelijkheid heb. Dus houd ik me iets meer in. Maar ik sla nooit een  bedrijfsfeestjes over.” 

Wat is jouw guilty pleasure?
Ilse: “Kaas. Ik hou niet van stinkkaasjes maar wel van truffelkaasjes bijvoorbeeld. Ook blokjes kaas op een verjaardag vind ik superlekker. Vroeger na het stappen ging ik geen shoarma eten, maar dook ik de koelkast in en ging in plakjes kaas snijden en opeten. Het liefst met cocktailsaus. Nu eet ik ook dagelijks kaas op mijn crackers tijdens de lunch. Bij Vestigingsmanagertraining, stond bij de lunch ook altijd een groot blok truffelkaas. Daar snij ik dan een paar stukken vanaf en die ga ik lekker oppeuzelen. Zo lekker!”

Waar kunnen we jou ‘s nachts voor wakker maken?
Ilse: “Kaas. Nee grapje. Ik sta wel altijd klaar om naar een concert te gaan. Als er iemand om 2.00 ’s nachts langs mijn bed staat met concerttickets, dan ga ik zeker mee! Racoon, Bløf, Suzan & Freek, Davina Michelle, Son Mieux. Noem naar op, ik ga mee! Ook de Postcode Loterij mag altijd komen! Als Winston midden in de nacht langs zou komen met een grote cheque, dan doe ik gewoon in mijn badjas open. Hij is altijd welkom!”

Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
Ilse: “In de ochtend zijn we altijd het productiefst. Dan kunnen we het meest gedaan krijgen. Na de lunch kakt het vaak toch een beetje in. Ik heb niet een bepaalde taak die ik echt het leukst vind om te doen, maar vooral diversiteit aan werkzaamheden trekt mij aan. Het ligt ook een beetje aan hoe de week gaat. Als we een goede week hebben kunnen we echt lekker doorknallen! De logistieke branche is heel erg gevarieerd, dus er gebeurd altijd wel iets bij ons. We zitten nooit stil en staan wekelijks voor nieuwe uitdagingen.”

Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kan leven?
Ilse: “Ik vind het saai om alleen te zijn, dus ik kan echt niet zonder mijn vriend. We zijn 3,5 jaar samen en vorig jaar samen een huis gekocht waar we helemaal happy zijn. We gaan ook vaak samen naar concerten of lekker naar een speciaalbiercafé. Ik kan ook niet zonder mijn telefoon, daar zit ik echt aan vastgeplakt. Die moet altijd binnen handbereik zijn. De concerten die ik bezoek kosten nogal wat geld. Dus ook geld is iets waar ik niet zonder kan. Ik hou van gezelligheid en ook dat kost vaak geld, ook al is het maar een biertje drinken of een keer lekker uit eten.”

Wat is jouw geheime talent?
Ilse: “Ik heb altijd zangles gehad. Nu nog steeds. Vroeger heb ik veel opgetreden en ook audities gedaan voor vanalles. Ik heb zelfs auditie gedaan voor K3! Vroeger deed ik ook optreden voor familie en ging mijn vader dat filmen. Mijn zusje was mijn achtergrond danseres, maar die duwde ik vaak uit beeld. Ik was altijd aan het zingen: voor sinterklaas, voor oma’s verjaardag etc. Maar ook serieuzere dingen. Zo heb ik bijvoorbeeld op de bruiloft gezongen van mijn tante. Ik vind van alles leuk om te zingen, zowel Engelstalig als Nederlandstalig. Bij zangles oefen ik liedjes die op dat moment een hit zijn. Iedereen op het kantoor is benieuwd naar mijn zangkunsten, maar dat laat ik niet zomaar horen! Misschien een keer op een bedrijfsfeestje.”

Welke alledaagse taak zou jij het liefst wegtoveren?
Ilse: “Lastige vraag. Maar dan denk ik toch de administratie. Alles verwerken in verschillende systemen, daar vind ik niks aan. Ik vind het leuker om gewoon met kandidaten en klanten bezig te zijn. Het zou fijn zijn als de administratie gewoon automatisch zou gaan. Dat ik bijvoorbeeld een voicememo opneem en dat het systeem het zelf verwerkt. Administratieve taken horen er natuurlijk bij en dat is prima, maar het moet niet te veel zijn en ten kosten gaan van een nieuwe plaatsing. In het huishouden vind ik de was opvouwen het stomste klusje. Dat duurt me altijd net even te lang.” 

Wat zou jij veranderen als je de baas van de wereld was?
Ilse: “Dat we allemaal dezelfde taal spreken. Natuurlijk zou ik ook willen dat er geen oorlogen meer zijn en daarin in communicatie key. Dan is het makkelijk als iedereen dezelfde taal spreekt. Ik vind ook dat iedereen bij elkaar welkom moet zijn. Weg met tol betalen, stomme visums etc. Iedereen moet overal kunnen gaan en staan waar ie wil en je verstaanbaar kunnen te maken. Ook zou dezelfde valuta heel veel makkelijker maken. Dat iedereen gewoon betaald met de euro of dollar.” 

Hoe zouden jouw vrienden jou omschrijven in 3 woorden?
Ilse: “Verbinder, nauwkeurig (pietje precies) en de regelaar. Ik ben de regelaar omdat ik altijd alles regel in de vriendengroep. Restaurantreserveringen staan altijd op mijn naam bijvoorbeeld. Mijn vriendinnen gaan er nu ook vanuit dat ik het cadeau regel voor een verjaardag. De verbinder ben ik omdat ik vroeger al mijn vriendinnen bij elkaar bracht. Uiteindelijk is iedereen ook vriendinnen met elkaar geworden. Ik heb nu ook nog veel losse vrienden, maar ook vriendengroepen en op een verjaardag kent iedereen elkaar. Het is altijd een gezellige bende. Daar ben ik ook trots op. Ik heb leuke mensen om me heen die het onderling goed kunnen vinden. Verder ben ik echt een pietje precies. Als een pen scheef ligt, dan ga ik die recht leggen. Ik ruim de bureaus van mijn team ook op als ze er een zooitje van gemaakt hebben. Dat vind ik echt niet om aan te zien.” 

Wat zou je nog graag willen leren of bereiken?
Ilse: “Privé zou ik het heel leuk vinden om nog iets met zingen te bereiken. Het lijkt me ook te gek om ergens als actrice in te spelen of iets te mogen presenteren op tv.  In mijn werk zou ik uiteindelijk willen doorgroeien tot regiomanager. Ik zou mijn leidinggevende skills dan nog beter kunnen inzetten.” 
 

Recente artikelen

Blogs
Ilse kwam een aantal maanden geleden ForWork binnengewandeld alsof ze nooit...
30-04-2024
Blogs
Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt...
16-04-2024
Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.