Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Time to celebrate!

Rob werkt sinds februari 2023 via ForWork bij KMWE als Warehouse Operator. Maar ForWork is een topper kwijt want KMWE neemt Rob over. KMWE beloont hem zelfs met een vast contract! Is dat niet geweldig?!

Rob heeft al in eerdere logistieke functies gewerkt, maar bij KMWE kan Rob zich verder ontwikkelen. Rob: “Ik ben begin februari hier gestart als Warehouse Operator en dat bevalt me erg goed. Ik houd me bezig met de expeditie. Er zijn veel verschillende processen hier en dat is anders dan ik gewend ben. Er komt meer bij kijken, maar dat vind ik ook leuk. Dit werk is uitdagender dan andere jobs die ik gehad heb.”

Rob heeft een IT-opleiding tot Cyber Security afgerond, maar het is erg lastig om in die branche aan de slag te gaan. Daarom zocht hij een tijdelijke job om ondertussen zijn droom tot Digitale Recherche te verwezenlijken. Maar zijn plannen zijn gewijzigd. Rob zit namelijk erg op zijn plek bij KMWE. Hij is daarom ook erg blij met de overname. Rob: “Dat is natuurlijk toch waar je voor gaat natuurlijk. Je doet erg je best op je werk, maar het is dan ook erg leuk als ze je daarin tegemoetkomen. Die waardering is heel fijn. Voor nu zit ik hier heel goed. En dan kijken we wel wat de toekomst brengt.” 

Over ForWork als uitzendbureau is Rob erg tevreden. Hij heeft al eerder via grotere uitzendbureaus gewerkt, maar miste daarin de persoonlijke benadering: “Bij een groot uitzendbureau moet je goed opletten wat er gaande is en moet je zelf achter dingen aan. Bij ForWork liep het anders. Ik had eerst een intake met Dyon gehad en daarna heeft Jessica het contact overgenomen. Dat is heel soepel gegaan. Af en toe contact via app of telefonisch en als ik iets nodig had, was dat ook snel geregeld.”

Ook KMWE’s Hiring Manager Richard spreekt alleen maar positief over Rob. Richard: “Zo’n goeie moet je gewoon snel binnenhalen. Dus dat hebben we ook gedaan! Hij pakt alles snel op en hij past goed bij de organisatie en het team.”

Ook op zoek naar een leuke baan in de logistiek? Neem dan snel een kijkje op de vacaturepagina
 

Recente artikelen

Blogs
Ilse kwam een aantal maanden geleden ForWork binnengewandeld alsof ze nooit...
30-04-2024
Blogs
Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt...
16-04-2024
Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.