Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Meet Luciano

Luciano werkt sinds maart 2019 bij de ForAmbition Group en heeft in 2019 het label ForWork opgezet. Door zijn jarenlange ervaring in de uitzendbranche heeft hij ontzettend veel kennis opgedaan en op kantoor noemen we hem daarom ook wel eens de uitzendkoning. Dit omdat hij door zijn humor, warme karakter en oprechte interesse met iedereen een klik weet te maken. 

Wat is jouw grootste uitzend blunder?
Voor een klant had ik twee ontruimers ingepland op een opdracht. Op het laatste moment zeiden ze af. Klanten teleurstellen gaat er bij mij absoluut niet in. Vandaar dat ik naar de klant ben toegegaan en zelf ben gaan helpen met de ontruiming van het pand.

Hoe ben jij op een bedrijfsfeestje?
Veel mensen kennen mij als een amicaal en aanwezig persoon. Ik vind het erg leuk om de bedrijfsfeestjes mee te organiseren. Ook ben ik niet bang om op zo’n avond de microfoon te pakken en te zorgen voor wat entertainment. Want mijn zangtalent – al zeg ik het zelf – doet het altijd wel goed onder de collega’s.

Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
Heel cliché, maar dan kies ik toch wel voor de ochtend. Wel met uitzondering van de maandag. Dat is namelijk niet mijn favoriete werkdag. De andere dagen van de week heb ik in de morgen altijd een goed humeur en weet ik altijd voor een goede stemming te zorgen op kantoor. Ik neem als ik de dag start graag de plannen voor die dag door en kijk hoe we er samen een succesvolle dag van kunnen maken.

Wat zijn drie dingen waar je niet zonder kan leven?
Allereerst familie en vrienden! Die zijn me heel dierbaar en heb ik graag om me heen. Maar ook zou ik niet zonder positiviteit kunnen leven. Ik ben van nature een positief, vrolijk persoon. Ik omring me graag met mensen die dat ook zijn. Als laatste kan ik niet zonder eten. Door mijn Italiaans roots hou ik enorm van de Italiaanse keuken. En van pasta nog wel het meest. Die maak ik echt de lekkerste.

Wat is jouw geheime talent?
Ik denk dan toch mijn zangkunsten. Ik kan goed zingen. Vooral de Nederlandstalige nummers doen het goed als ik op een verjaardag of ander feestje de microfoon pak. Soms wil ik, om mijn repertoire wat uit te breiden, nog wel eens een uitstapje maken naar liedjes van de Gypsykings, maar mijn stem komt wel het beste tot zijn recht bij de Nederlandstalige hits.

Als je magie zou kunnen gebruiken om een alledaagse taak voor de rest van je leven te doen, wat zou dat dan zijn?
Sowieso een taak die heeft te maken met opruimen. Ik denk het uitruimen van de vaatwasser. Daar heb ik echt een hekel aan. Collega’s krijgen me alleen zo ver om de vaatwasser uit te ruimen als ik een potje steen-papier-schaar heb verloren.

Wat is het eerste wat je zou invoeren als je baas van de wereld zou zijn?
Gelijke rechten voor iedereen. Momenteel is er echt nog zoveel ongelijkheid in de wereld. Ik denk dat gelijkheid ervoor zorgt dat er minder oorlogen zijn.

Hoe denk je dat je beste vrienden je zouden beschrijven als ze maar 3 woorden mochten gebruiken?
Sowieso gezellig! Als ik er ben is er altijd wel wat te beleven en is het nooit saai. Ik ben erg van de spontane acties. Ook durf ik wel te zeggen dat ze me grappig vinden. Ik weet altijd de toon te zetten als we samen zijn en goede grappen te maken die iedereen op scherp stelt. 

"Ik krijg er energie van om mensen te coachen, om zo samen nog verder te komen."

Wat zou je graag nog willen leren/ bereiken?
In de toekomst zou ik graag een groter team onder me hebben en meer vestigingen openen. We werken er hard aan om onze huidige pool van zorgmedewerkers nog verder uit te breiden, zodat we nog meer tekorten in de zorg kunnen oplossen voor onze klanten. Ik zou in de toekomt graag mijn coaching skills willen verbeteren en ontwikkelen in het leidinggeven. Ik krijg er energie van om mensen te coachen, om zo samen nog verder te komen. Dat is iets waar ik graag nog in zou groeien.

Wil je meer weten over de rest van ons team? Klik dan hier

Recente artikelen

Blogs
Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt...
16-04-2024
Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
Blogs
Rob werkt sinds februari 2023 via ForWork bij KMWE als Warehouse Operator....
2-11-2023
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.