Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven en Breda. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

6 voordelen van het inzetten van uitzendkrachten



Kan jouw organisatie wel wat extra mankracht op de werkvloer gebruiken? Dat kunnen wij voor je regelen! Het inzetten van uitzendkrachten heeft meerdere voordelen voor een bedrijf. We laten je graag zien welke dat zijn.

Minder risico
Wanneer je een uitzendkracht inhuurt, draag je minder risico dan wanneer je een medewerker zelf rechtstreeks in dienst neemt. Mocht een uitzendkracht uitvallen door bijvoorbeeld ziekte, dan hoef je niet zelf de loonkosten door te betalen aan de flexkracht. 

Flexibele schil 
Als bedrijf is het goed om na te denken over de flexibele schil van de organisatie. Dit zorgt ervoor dat je beter kunt meebewegen met economische veranderingen. Zijn er ineens pieken in de branche? Met flexibele krachten zijn die makkelijk te ondervangen. Wij begrijpen dat sommige periodes nou eenmaal drukker zijn dan andere. Met uitzendkrachten kun je makkelijk en in no-time op- of afschalen. 

Geen zoekwerk 
Goed personeel vinden is lastig,  waardoor het vinden van de juiste kandidaat veel tijd in beslag kan nemen. We ontlasten je hierin graag. Door ons grote netwerk weten we precies waar we talenten moeten zoeken. Én we werken op basis van no cure, no pay

Snelle beschikbaarheid
We hebben een groot netwerk aan contacten en weten precies waar we moeten zoeken. We kunnen dus snel schakelen en zorgen dat er op korte termijn flexkrachten beschikbaar zijn. Je hoeft dus zelf geen onnodig lange sollicitatieprocedures te starten. 

Een aanspraakpunt
Onze opdrachtgevers vinden het fijn dat ze één contactpersoon hebben, ook wanneer ze meerdere uitzendkrachten via ForWork aan het werk hebben. Dat zorgt voor snelle en heldere communicatie. 

Geen administratie 
Een uitzendkracht brengt minder administratieve handelingen met zich mee. Zo hoef je je bijvoorbeeld niet druk te maken over de salarisadministratie. Dit wordt allemaal vanuit ForWork geregeld. 

Zoek je nieuwe (tijdelijke) medewerkers? Wij kunnen je daarbij helpen. Neem gerust eens contact op met onze intercedenten. 

Recente artikelen

Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
Blogs
Rob werkt sinds februari 2023 via ForWork bij KMWE als Warehouse Operator....
2-11-2023
Blogs
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan is het de moeite waard om te kijken...
27-03-2023
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.