Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Meet Bram

Toen de goedlachse Bram een paar maanden geleden bij ons startte bracht hij een hoop extra gezelligheid binnen ons team.  Met zijn niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit past hij perfect in de logistieke wereld van zijn kandidaten. In de afgelopen maanden hebben we hem al goed leren kennen. Wat we nog niet van hem wisten:  

Hoe ben jij op een bedrijfsfeestje?
Gelukkig ken ik mijn grenzen. In het begin kijk ik een beetje de kat uit de boom, maar als ik eenmaal los ben dan ga ik vol gas. Lekker dansen en meeblèren. Er zijn wel wat bedrijfsfeestjes geweest waar het wat uit de hand is gelopen.. Goed zat en gelukkig thuisgekomen, roes uitgeslapen en achteraf komen dan de verhalen. Nu ken ik mijn grenzen beter. Ofja kennen... Een limiet instellen kan al veel helpen! 

Wat is jouw grootste uitzendblunder?
In het verleden heb ik wel eens een vacature doorgekregen van mijn toenmalige leidinggevende. Hij had het klantcontact op zich genomen en ik zou een passende kandidaat zoeken. Ik had een geschikte kandidaat gevonden en ging op gesprek bij de klant waar drie man sterk op ons zat te wachten. Tijdens het gesprek bleek al snel dat het om een totaal andere vacature ging dan mijn baas had doorgegeven. Zat ik dan met mijn kandidaat…
 
Wat is jouw guilty pleasure? 
Mijn vriendin en ik zijn heel fanatiek met gamen. Zelfs zo fanatiek dat we soms ruzie krijgen. Vaak spelen we een spelletje op de Playstation waarbij we samen moeten werken om bepaalde doelen te halen. De onderlinge communicatie gaat dan helemaal mis. Toch vinden we het beide zo leuk en verslavend dat het standaard op ons avondprogramma staat. 

Waar kunnen mensen jou voor wakker maken? 
Als je naast mijn bed staat met kaartjes voor een Formule 1 race, dan kom ik mijn bed wel uit hoor!  Ik ben al sinds 2016 fan en mis geen enkele wedstrijd. Ik hou van de spanning en vind de tactieken erg leuk. Tijdens wedstrijden zit ik altijd op het puntje van mijn stoel. Het gaafste moment wat ik me kan herinneren was toch wel de overwinning van Max in Spanje met het commentaar van Olaf Mol. 

Favoriete moment van de dag?
Ik denk het moment dat ik echt aan het samenwerken ben met de andere collega’s uit ons team. Als we bijvoorbeeld commercieel met elkaar aan het sparren zijn. Vaak gebeurt dat in de middagen. We delen dan wat onze inzichten zijn en zoeken samen naar de beste manier hoe we een situatie kunnen aanvliegen. Van dat teamgevoel krijg ik enorm veel energie. Ik werk liever samen dan volledig zelfstandig, omdat je dan veel meer van elkaar kan leren. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, iedereen heeft weer andere relevante inbreng. 
 
Wat zijn drie dingen waar je niet zonder kan leven? 
Ik kan niet leven zonder mijn familie om me heen. Maar ook niet zonder werk. Als ik niets te doen heb dan word ik gek. Ik hou niet van stilzitten en maak mezelf graag nuttig. Ik wil aan het einde van de dag een voldaan gevoel hebben. Voldoening haal ik onder andere uit het helpen van mensen. Als laatste zou ik kiezen voor geld om leuke dingen te ondernemen met mijn gezin.  

Wat is jouw geheim talent? 
Ik wil en probeer zoveel mogelijk dingen te automatiseren in huis. De lampen in de kamer van de kleine gaan in de avond vanzelf uit als ze zeker ligt te slapen. De lampen in de huiskamer gaan ook langzaam uit als het tijd is om te gaan slapen. Inmiddels zijn onze wasmachine en droger ook smart ingesteld en is het huis lekker verwarmd als we thuiskomen. Mijn volgende project wordt de koelkast of de oven.  

Als je magie zou kunnen gebruiken om een alledaagse taak weg te toveren, welke zou dit dan zijn?
Gelukkig hoef ik niet heel veel schoon te maken thuis. Wel ben ik meestal verantwoordelijk voor het opvouwen van de was. Dat vind ik niet erg om te doen en best een rustgevend klusje. Maar strijken, daar heb ik wel een hekel aan. We doen dat ook bijna nooit. Als ik ga strijken dan zitten er meer plooien in dan wanneer ik het niet doe. Voor iedereen dus beter als ik wegblijf van de strijkbout. 

Wat is het eerste wat je zou invoeren als je baas van de wereld bent?   
Dat iedereen gelijk moet zijn. Er zijn in mijn ogen nog veel te veel ongelijkheden tussen mannen en vrouwen. Ik vind dat mannen vaak denken dat ze een machtspositie hebben, onder andere op werkgebied. Ook stoor ik me aan de ongelijke baankansen voor mannen en vrouwen. In vind dat onbegrijpelijk in deze tijd.  

Hoe zouden jouw vrienden je omschrijven in 3 woorden?  
Ze zouden me allereerst spontaan noemen. Ik kan met iedereen altijd wel een praatje maken en vind dat ook erg gezellig. Als tweede zouden ze denk ik gaan voor betrouwbaar. Iedereen kan met alles bij mij terecht en alles blijft ook tussen ons. Ik ben goed in het geven van advies wat iemand het beste als vervolgstap kan nemen. Als laatste zouden ze me denk ik liefdevol noemen. Ik geef erg veel om iedereen in mijn directe omgeving en daar wil ik ook altijd het beste voor. De mensen om me heen weten dat ik altijd voor ze klaar sta om ze te helpen. 

Wat zou je graag willen leren of bereiken?
Ik wil altijd blijven doorleren. Een van de aspecten waar ik graag nog in wil groeien is op commercieel gebied. Daarnaast zou ik ook willen leren om in de toekomst mensen te coachen. Als ik werk met andere mensen voel ik me op mijn best. Zolang ik dus maar met mensen bezig blijf. Daar haal ik enorm veel motivatie en enthousiasme uit. Of dat nou met uitzendkrachten, klanten of in de toekomst met intern personeel is. 

Wil je weten wie de andere ForWork teammembers zijn? 

Recente artikelen

Blogs
Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt...
16-04-2024
Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
Blogs
Rob werkt sinds februari 2023 via ForWork bij KMWE als Warehouse Operator....
2-11-2023
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.