Wie wij zijn

Wij zijn ForWork, een regionaal uitzendbureau opererend vanuit Eindhoven, Breda en Nijmegen. Zoek jij een baan binnen de zorg, logistiek, of office? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij gaan tot het uiterste om jou je droombaan te bezorgen.
Inloggen
Blogs

Meet Melanie



‘Ons Mel’ blijft in de dynamische branche waarin we werken altijd de rust zelve. Ze is betrouwbaar en stabiel: op haar kan je altijd bouwen! Ze is super zorgzaam voor onze collega’s en flexmedewerkers. Hoe druk het ook is, ze houdt altijd oog voor het menselijke aspect. Dat wisten we natuurlijk al, maar wat we nog niet van haar wisten?

Wat is jouw grootste uitzendblunder?
Pfoe, een echt grote blunder heb ik niet echt gehad. Ik zit nog relatief kort in de uitzendwereld. Geen mega grote dingen die mij zijn bijgebleven. Laatst had ik wel per ongeluk de plantelefoon mee naar huis genomen. Kon ik op mijn vrije dag terug naar kantoor om die af te geven. Dat gebeurt me geen tweede keer! 

Hoe ben jij op bedrijfsfeestjes?
Gezellig en spraakzaam. Mij zie je niet snel zonder wijntje in mijn hand. Ik ben niet iemand die op voorgrond moet treden, maar sta ook niet achteraan weggestopt. Ik ga lekker mee met de rest van het gezelschap.  

Wat is jouw guilty pleasure?
Als je het aan mijn vriend zou vragen, dan zou hij zeggen frikandel speciaal. Al ga ik denk ik toch voor horrorfilms. Zelfs op klaarlichte dag kan ik me daar in mijn eentje prima mee vermaken. Maar ook ’s avonds als het donker is en ik alleen thuis ben zet ik er vaak eentje op. Mijn vriend verbaasd zich erover dat ik dan kan kijken zonder in elkaar te duiken van spanning. Hoe bloediger, hoe beter. Helaas heb ik Netflix inmiddels wel uitgespeeld en moet ik op zoek naar alternatieven.. 

Waar kunnen mensen jou voor wakker maken?
Tegenwoordig niet voor veel meer. Wel voor heel veel geld haha! Nee, ik heb mijn slaap hard nodig. In de toekomst hopelijk voor een baby, maar laat me verder gewoon slapen.  
 
Favoriete moment van de dag?
Ik denk heel cliché toch wel de ochtend. Je weet dan nog niet wat de dag gaat brengen. In principe is elke dag redelijk hetzelfde, maar toch ook weer anders. Ik hou wel van wat afwisseling en onverwachte wendingen. 

Wat zijn drie dingen waar je niet zonder kan leven? 
Familie, vrienden, en mijn telefoon. Op zich kan ik hem makkelijk wegleggen en een paar uur zonder, maar tegenwoordig kan je niet meer zonder. Het is niet te doen om zonder goed in contact te blijven met familie en vrienden. 

Wat is jouw geheim talent? 
Vriendinnen verbazen zich er altijd over hoe goed ik online kan speuren. Ze noemen me ook wel de FBI van de groep. Geef me een klein beetje info over iemand en ik heb hem of haar binnen no time gevonden! 

Als je magie zou kunnen gebruiken om een alledaagse taak weg te toveren, welke zou dit dan zijn?
Scheren! Zo’n irritant en terugkerend klusje. Soms sta ik echt te vloeken in de douche. Dus als ik iets kan wegtoveren, dan dat graag! 

Hoe zouden jouw vrienden je omschrijven in 3 woorden?
Allereerst denk ik zorgzaam. Ik zorg graag voor anderen en wil dat ze het goed hebben. Ik zorg bijvoorbeeld dat mijn vriend altijd eten heeft voor op zijn werk. Hij heeft een druk leven met werk en studie. Wanneer ik zie dat hij veel te doen heeft, wil ik hem graag ontzorgen en dingen uit handen nemen. Ook zouden ze laks zeggen denk ik. Ik stel privé zaken vaak onnodig lang uit. Dan vraagt mijn vriend of ik iets wil regelen en vervolgens zet ik dat op mijn to-do lijstje. Soms appt hij dan een week later dat hij het zelf al heeft gefixt. Hij pakt zaken meteen aan en ik gooi dingen vaak op een stapel en denk: dat komt later wel. Online bestellingen gaan bij mij structureel pas na de retourtermijn terug. Als laatste zouden ze me lief noemen. Op sommige mensen kan ik soms wat harder overkomen, terwijl ik zo helemaal niet ben. Ik heb wel eens gehoord: ‘ik dacht dat jij heel anders was als persoon, je bent eigenlijk heel lief en zacht’.  

Wat zou je graag willen leren of bereiken?
Ik zou nog graag wel een keer leiding willen geven. In het verleden heb ik al eens een leidinggevende functie gehad en ik merkte dat ik dat erg leuk vond. Wat me vooral aansprak was dat je mensen kan helpen om ergens te komen. Dat zou mijn grootste motivatie zijn. 

Wil je weten wie de andere ForWork teammembers zijn? 

Recente artikelen

Blogs
Seline werkt ondertussen al ruim een jaar bij ForWork Eindhoven. Ze werkt...
16-04-2024
Blogs
Lucas is altijd vrolijk en vriendelijk! Deze supersociale jongeman haalt veel...
30-01-2024
Blogs
Rob werkt sinds februari 2023 via ForWork bij KMWE als Warehouse Operator....
2-11-2023
ForWork gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.